Beelden: Marieke Elsinga trekt shirt uit op de radio

Marieke Elsinga trekt shirt uit op de radio

Radio-DJ Marieke Elsinga wordt helemaal wild in de studio. Tijdens een video die ze voor Instagram maakt, trekt ze haar shirt uit en begint ermee in de rondte te zwaaien. Blijkbaar vindt ze het heerlijk om zichzelf lekker te laten zien op Instagram. Natuurlijk is dit ook niet erg, want wij kijken hier graag naar. 

Marieke Elsinga zonder shirt in de studio

Marieke Elsinga voelt zich helemaal thuis in de radiostudio. Dit is ook wel te zien aan hoe ze in de studio staat. Dit keer gaat ze wel heel ver door haar shirt uit te trekken tijdens het filmen van een video en deze in de rondte te zwaaien. Marieke had geen zin meer om op haar stoel te blijven zitten met warme kleding. De video heeft ze opgenomen nadat ze te horen kreeg dat het warm weer werd. 

Blijkbaar kreeg Marieke het direct heel warm en leek het haar een goed idee om ineens helemaal los te gaan. Ze trekt niet alleen haar shirt uit, maar doet ook direct een zonnebril op. Ze doet iedereen een plezier door een strak hemdje en een nog strakkere broek te laten zien. Kijk zelf maar!