Bas Smit bedriegt Nicolette van Dam: “Nam een Chinees mee”

Bas Smit bedriegt Nicolette van Dam

Yvonne Coldeweijer deelt op haar juicekanaal een interessant nieuwtje over Bas Smit. Hij heeft Nicolette van Dam bedrogen tijdens zijn tripje naar China. Een spion van Yvonne Coldeweijer liet dit weten nadat hij samen met hem en twee vrienden in het vliegtuig zag naar de Electronics Fair in Hong Kong. Hierna is hij ze nog een paar keer tegengekomen, waaronder een keer met jonge Chinese dames die ze mee hebben genomen tijdens het uitgaan. 

Bas Smit naar Hong Kong

Bas Smit is samen met John Ewbank en een andere vriend naar Hong Kong gegaan voor de Electronics Fair. De spion van Yvonne Coldeweijer zag ze direct al in het vliegtuig en is ze weer tegen gekomen in het Ritz Carlton. Hier zijn ze eventjes geweest, maar er waren geen dames dus ze waren al snel weer vertrokken. John Ewbank heeft dit ook op zijn Instagram gedeeld met de caption: “Letterlijk 1 minuut geweest. Wat een herrineringen”. 

Vervolgens is de spion van Yvonne Coldeweijer Bas Smit en zijn vriendjes tegengekomen in LKF, de plek waar je uitgaat in Hong Kong. Het schijnt dus dat ze alle drie de hele avond lang achter allemaal Chinese dames aan liepen. Na het uitgaan wilde de spion samen met zijn collega weer terug naar het hotel en kwamen ze het drietal weer tegen, maar niet alleen. Ze hadden alle drie een Chinese dame uitgekozen om mee te nemen naar het hotel. Wat zullen ze toch gedaan hebben?

Yvonne Coldeweijer Bas Smit
Bas Smit bedriegt Nicolette van Dam: “Nam een Chinees mee” 3

Wat zal Nicolette van Dam hiervan vinden?

De kans is groot dat Bas Smit dit compleet achter de rug van Nicolette van Dam om doet. Tenzij de twee een open relatie hebben, gaat hij gewoon compleet vreemd. Natuurlijk is de kans ook aanwezig dat het al lang bekend is bij Nicolette wat onze grote vriend Bas Smit doet, maar het gaat in ieder geval achter haar rug om. 

Het is ook niet zo gek dat Bas Smit dit samen met John Ewbank doet. John gaat regelmatig vreemd en staat er zelfs bekend om dat hij niet te vertrouwen is. Misschien gaat Bas Smit hem nu ook wel achterna.