Angela Groothuizen bestormd met elektrische fiets: “Alles doet zeer”

Angela Groothuizen bestormd met elektrische fiets

Angela Groothuizen bestormd met elektrisch fiets. Op Twitter laat Angela het een en ander weten over het incident. Haar volgers hebben haar direct gesteund. Zelf zegt ze dat ze veel pijn heeft door het incident, want blijkbaar was de fietser nogal hard aan het rijden. In de Tweet is te zien dat Angela zelf ook niet zo te spreken is over de elektrische fietsen. 

Aangereden door een elektrische fiets

Angela Groothuizen is aangereden door een elektrische fiets. Zo laat ze op Twitter weten wat er precies is gebeurd. Als eerste kregen we deze Tweet: “Aangereden door een f*cking  #VanMoof die sneller dan het licht bleek. Alles doet zeer”. Een Van Moof is ook wel een bekend merk van elektrische fietsen. 

De botsing ging blijkbaar ook nog met een flinke vaart. Angela heeft er namelijk overal pijn door. De kans is groot dat het komt door een oudje die op een elektrische fiets aan het rijden was en weer niet aan het opletten was. Elektrische fietsen zijn al niet zo veilig, laat staan als er niet opgelet wordt. 

Snel weer goed te pas

Angela Groothuizen geeft gelukkig aan dat ze verwacht weer snel goed te pas te worden. Het is nog even de vraag hoe lang ze nog pijn gaat houden, maar ze verwacht zelf dat dit niet zo lang gaat duren. Het management van Angela heeft ook al aangegeven dat het ‘wel oké’ gaat met Angela. 

Op Twitter laat Angela zich ook horen na de lieve berichtjes die ze van haar volgers heeft gekregen over het ongeval. Zo laat ze op Twitter horen: “Dank voor de lieve berichtjes. Het valt allemaal mee hoor. Wat blauwe plekken. Rekken en strekken en het is weer goed”.