André Hazes zit diep in de problemen: Zal hij hier nog uit komen?

André Hazes zit diep in de problemen

André Hazes zit diep in de problemen. Ook al doet André Hazes hard zijn best om er wat van te maken, zijn comeback is flink aan het floppen. Inmiddels is uitgelopen tot een heuse crisis binnen zijn team. Dit betekent veel problemen voor Dreetje, want hij gaat nu zijn oude team terug moeten nemen. Het is maar de vraag of dit team zit te wachten op André Hazes. 

De flop van André Hazes

Na een hele tijd geen muziek meer te maken, is André Hazes begin dit jaar begonnen met een comeback. Blijkbaar was deze comeback niet zo’n succes, want hij heeft hier nauwelijks wat mee bereikt. Hij heeft inmiddels twee nummers uitgebracht die niet in de top 40 terecht zijn gekomen en maar 210.000 streams op hebben geleverd. Dit betekent grote problemen voor Hazes. 

Ook heeft Hazes een ‘groot’ concert aangekondigd in het Ahoy. Hier staan de mensen ook niet voor in de rij, want maar 15% van alle tickets zijn nog maar verkocht. Binnen het huidige team van André Hazes zorgt dit voor een flink bedrukte sfeer. De enige kans die Hazes nog heeft om er een beetje succes van te maken, is weer in zee gaan met zijn oude team. 

Terug naar zijn oude team

Nu de nummers die nu uitgebracht zijn compleet geflopt zijn, komt André Hazes er niet meer onderuit om terug te gaan naar zijn oude team. Het geluid van zijn nieuwe muziek wordt niet zo gewaardeerd door zijn luisteraars. Als André Hazes het oude team terug wil krijgen, mag hij waarschijnlijk op zijn knieën gaan smeken of ze terug willen komen, want ze zijn niet zo netjes behandeld. 

André Hazes heeft zijn oude team, bestaande uit onder andere Bram Koning en Edwin van Hoevelaak, compleet aan de kant geschoven toen hij is begonnen met zijn comeback. Hij is toen in zee gegaan met Billy Dans om een ‘nieuw geluid’ te laten horen. Zijn luisteraars vonden dit niks, dus als hij terug wil naar zijn oude team, kan hij wel alvast beginnen met smeken. Het is maar de vraag wat dit allemaal gaat brengen voor Hazes.