André Hazes verwacht meer succes in 2024: Gaat hij nu wel een goede comeback maken?

André Hazes verwacht meer succes in 2024

André Hazes heeft goede hoop voor zijn comeback in 2024. Op Radio 5 laat hij hier wat meer over weten. Hij had gezegd dat hij in 2023 een grote comeback ging maken, maar dit bleek geen succes te zijn. Zijn concerten zijn nog steeds niet uitverkocht en hij lijkt het eindelijk ook zelf in te zien dat het geen succes is geweest. Nu denkt hij dat het in 2024 wel goed gaat komen. Gaat zijn comeback in 2024 wel een succes worden?

André Hazes gaat weer volop bezig met zijn carrière

André Hazes laat weten dat hij in 2024 van plan is om weer volop bezig te gaan met zijn carrière. “We hebben nog even geduld en ik kom nu langzaam maar zeker weer terug”, zegt de zanger, “Volgend jaar wil ik gewoon weer lekker aan het werk gaan. Ik wil dan eigenlijk wel weer vijftig keer op het podium staan”. Dit jaar heeft hij weinig optredens gegeven en waren de weinige optredens die hij al gegeven heeft geen succes. 

Hazes denkt dat door veel meer optredens te geven dat er meer mensen gaan zijn die naar zijn shows willen komen. Dit komt voornamelijk door de Amsterdamse Zomer waar zijn optreden wel een succes is geweest. Om meer shows te geven, lijkt het Hazes ook leuk om in het buitenland actief te worden. 

De liefde voor ‘Leef’ is terug

Het schijnt dat André Hazes zijn liefde voor zijn grootste hit ‘Leef’ terug heeft gewonnen. Nu hij het nummer weer gezongen heeft voor iedereen bij de Amsterdamse Zomer, lijkt het erop dat hij zijn liefde voor het nummer weer terug heeft gewonnen. “Ik heb voor het eerst Leef weer gezongen. Ik zag direct wat voor impact het op de mensen had en ik dacht: ‘We hebben wel echt toffe dingen gedaan’”. 

Hij denkt ook dat het een succes gaat zijn om buiten Nederland op te treden. Het eerste andere land waar hij internationaal door wil breken, gaat België zijn, maar het zal me verbazen als dit uiteindelijk wat gaat worden. Hazes zegt zelf al heel wat fans in België verzameld te hebben, dus dit is wel de eerste makkelijke keuze om te maken om internationaal te gaan. “In België draait het om de muziek en in Nederland om alles eromheen”, vertelt Hazes, “We leven in een hele andere tijd daar”.