André Hazes laat zich horen over de Hazes familieruzie: “Ik heb geen ruzie met hen”

Krijgt Andre Hazes naast leerplicht nu ook een plagiaat rechtszaak 1

André Hazes laat zich horen over de Hazes familieruzie. Sinds hun vader is overleden is er eigenlijk altijd ruzie geweest in de Hazes familie. André Hazes heeft zich eindelijk een keer laten horen over de ruzie. Hij zegt dat we binnenkort geen reünie kunnen verwachten, maar dat iedereen het wel wil. Hij zegt ook dat hij geen ruzie heeft met Rachel of Roxeanne, maar wel dat ze ruzie met elkaar hebben. 

André Hazes zit goed in zijn vel

Hazes geeft aan dat hij de laatste tijd lekker in zijn vel zit. Hij maakt weer muziek, gaat weer optreden, heeft zijn liefdesleven weer op de rit en is druk bezig met het inrichten van zijn nieuwe huis. Hazes geeft aan dat de band met zijn gezin beter is dan het ooit is geweest. De band met de rest van zijn familie is nog niet helemaal hoe hij het wil. 

André Hazes heeft zelf geen ruzie

André Hazes geeft aan dat hij zelf geen ruzie heeft met zijn moeder en zijn zus, maar dat het contact niet zo lekker loopt. Hij zegt hierover tegen het AD: “Diep in ons hart willen we het allemaal wel. Alleen ik kan niks forceren. Ik heb met beiden geen lekker contact, maar ik heb geen ruzie en zij wel met elkaar. Dat maakt het erg lastig”. 

Hij geeft ook aan dat hij het lastig vindt dat zijn zoontje ouder wordt. Zo zegt hij: “Ik vind het niet relaxed als hij later in Rotterdam gaat stappen. Het is mijn doel om ze voor die tijd hierheen te halen”. Het is maar de vraag of hem dit gaat lukken voor die tijd.