André Hazes is trots op zichzelf: “Ik heb mijn eigen wasjes gedraaid

André Hazes is trots op zichzelf

Eergisteren was André Hazes te gast bij Frank Dane op Radio 538. Hier deed hij een interessante mededeling. Zo liet hij weten dat hij erg trots op zichzelf is. Het is natuurlijk niet gek om trots op jezelf te zijn, maar de reden hiervan is wel bijzonder. Hazes laat namelijk erg trots weten: “Ik heb mijn eigen wasjes gedraaid”. Hoe verwaand ben je als je dit nog nooit zelf hebt gedaan? Blijkbaar is het voor André Hazes gewoon een normale zaak. 

André Hazes heeft een nieuw huis

Een tijdje geleden deelde André Hazes dat hij voor het eerst op zichzelf gaat wonen. Als 29-jarige man woont hij voor het eerst op zichzelf. Hiervoor heeft hij alleen nog maar samen met anderen gewoond. Nu hij alleen op zichzelf woont, is het natuurlijk ook nodig om zijn eigen klusjes te gaan doen. Dit doet hij natuurlijk ook gewoon netjes. 

Voor anderen is het de normaalste zaak van de wereld om te doen, maar André Hazes is erg trots op zichzelf dat hij zijn eigen wasjes kan doen. Natuurlijk is het als verstandelijk beperkte te verwachten dat hij moeite heeft met klusjes doen in huis, maar trots zijn op de was doen gaat wel heel ver. Voor de meeste mensen zijn dit gewoon klusjes die om de dag gedaan worden. 

André Hazes staat er positief in

André Hazes laat weten dat hij er positief instaat. Sinds hij bij een afkickkliniek in Spanje is geweest, is hij flink opgeknapt. Als alcohol- en cokeverslaafde is het natuurlijk niet makkelijk om af te kicken. Gelukkig voor Hazes heeft hij hier flink wat hulp bij gekregen. 

Hazes vindt dat er alleen maar positieve veranderingen zijn kant op komen nu hij afgekickt is. Zijn eigen huis vindt hij ook een positieve verandering. Natuurlijk zijn er niet alleen positieve veranderingen voor Hazes, want zijn comeback is nog steeds een flop. Het is maar de vraag of dit überhaupt nog wat gaat worden. Het lijkt erop dat het smeken bij zijn oude team ook niet geholpen heeft. Inmiddels gaat het zo ver dat hij ook afgekapt wordt bij de Amsterdamse Zomer.