André Hazes is op zoek naar een moederfiguur: Heeft hij die bij Monique gevonden?

André Hazes is op zoek naar een moederfiguur

André Hazes is op zoek naar een moederfiguur. We kunnen wel stellen dat Rachel Hazes niet altijd een goede moeder is geweest voor haar kinderen. Ook voor André is dit het geval. Rachel is eigenlijk altijd al op zoek geweest naar het geld, waardoor ze weinig tijd en aandacht in haar kinderen heeft gestoken. Op latere leeftijd is dit ook wel duidelijk geworden bij André Hazes. Hazes is nu namelijk op zoek naar een moederfiguur. Zal hij deze in Monique Westenberg gevonden hebben?

De bizarre relatie tussen André Hazes en Monique

We kunnen wel stellen dat André Hazes en Monique een bizarre relatie hebben. Een tijdje geleden was het nog een echte knipperlichtrelatie. Nu het weer een beetje goed lijkt te gaan tussen de twee, speelt er direct een vraag op bij mensen: Is André Hazes niet gewoon op zoek naar een moederfiguur? 

Vooral nu we een hele nieuwe liefdesverklaring van Monique op haar Instagram gezien hebben, vinden veel mensen het een beetje ongemakkelijk om naar te kijken. Sommige bekendheden laten zich hier ook over horen. Zo heeft Yvonne Coldeweijer ook al wat gezegd over Monique en André Hazes. 

Een statement van Monique

De kans is groot dat Monique de video van de 9 jaar met André Hazes gedeeld heeft, omdat ze bang is dat er nog andere vrouwen op de loer liggen. Het is in het verleden regelmatig voorgekomen dat André Hazes buiten de deur heeft gesnoept, dus dit zal zo maar weer kunnen gebeuren. Daarentegen is het wel bijzonder dat Monique ervoor kiest om André steeds weer terug te nemen als hij zo vaak al de fout heeft gemaakt. 

Monique Westenberg is net een moeder

Als je naar de twee kijkt, kun je zien dat Monique net een moeder is voor Hazes. Ze hebben een beetje een verhouding met elkaar dat Monique de moeder is die los moet laten, terwijl André het kind is dat alles uit wil proberen. Iets wat hier een grote rol in kan spelen, is het leeftijdsverschil tussen de twee. 

Als je een leeftijdsverschil hebt van 16 jaar, kan dit best lastig zijn in een relatie, want je zit beide in een andere fase in je leven. De kans dat je dan te maken krijgt met een situatie waarin Monique de moeder gaat spelen, is gewoon heel groot. Maar kijkend naar het verleden van André heeft hij ook wel iemand nodig die een beetje moeder voor hem kan spelen.