André Hazes is ambassadeur voor de verboden middelen: “Waarom zou je dit filmen?”

André Hazes is ambassadeur voor de verboden middelen

Tegenwoordig is André Hazes dé ambassadeur voor de verboden middelen. We weten natuurlijk dat Hazes hield van een snuifje en een drankje, maar hier is hij voor afgekickt. Inmiddels heeft hij een ander verboden middel gevonden. Monique Westenberg deelt op haar Instagram hoe André Hazes hier gebruik van maakt. Yvonne Coldeweijer is woest dat ze dit doet: “Waarom zou je dit filmen? Er kijken jonge mensen mee”.

Het drugsverleden van André Hazes

André Hazes staat er natuurlijk bekend om dat hij graag een lijntje snoof en een drankje dronk. Dit ging zelfs zo ver dat hij meerdere malen zwaar onder invloed op het podium stond. Ook heeft Hazes een tijdje terug verteld hoe hij het leven van Monique, zijn zoontje en zijn honden zuur maakte

Inmiddels is hij gelukkig afgekickt van de snuif en de drank. Om dit te doen, is hij in 2021 naar een speciale kliniek in Spanje gegaan, waar hij af is gekickt. Hier is ook een documentaire over verschenen, maar Hazes is nog helemaal niet klaar met het gebruik van verboden middelen en zijn verslavingen. Op Instagram deelt Monique Westenberg in haar verhaal hoe André Hazes gebruik maakt van snus. 

André Hazes snus
André Hazes is ambassadeur voor de verboden middelen: “Waarom zou je dit filmen?” 4

Yvonne Coldeweijer over de rooie

Yvonne Coldeweijer deelt hier op haar juicekanaal het een en ander over. Ze is helemaal over de rooie. “Snus is zelfs verboden, dus als André lekker verder wil junken, is dat helemaal prima, maar misschien wil Monique het dan op zijn minst niet promoten door het te posten. Er kijken jonge kinderen mee”, vertelt Yv. Het is niet alleen gevaarlijk voor jonge kinderen, maar kinderen op de basisschool dealen tegenwoordig in snus. 

De overheid is een hele campagne aan het voeren tegen snus en André Hazes denkt dat het een goed idee is om op te stappen als de ambassadeur voor de verboden middelen. En dan te bedenken dat André Hazes zelf ook een kind heeft waar hij dit voorbeeld aan geeft. Snus is niet alleen verboden, maar ook nog eens erg schadelijk en gevaarlijk. Daar kun je hier meer over vinden. 

André Hazes is helemaal het mannetje

André Hazes lijkt de laatste tijd helemaal te vinden dat hij het mannetje is nu hij weer aan het optreden is. Op Instagram plaatste hij vandaag de onderstaande foto in zijn verhaal. Voor de mensen onder ons die niet weten wie dit is; de man naast André Hazes is Freddie Mercury, de zanger van de legendarische band Queen. Hazes voelt zich waarschijnlijk helemaal geweldig nu hij hiermee vergeleken wordt. Natuurlijk zit er ook wel een bron van waarheid in de vergelijking, want Freddie Mercury was ook een junkie. 

André Hazes freddie Mercury
André Hazes is ambassadeur voor de verboden middelen: “Waarom zou je dit filmen?” 5