André Hazes heeft een nieuwe moeder gevonden: “Na al die jaren mag je er trots op zijn”

André Hazes heeft een nieuwe moeder gevonden

André Hazes heeft al jaren nauwelijks tot geen contact met zijn moeder, Rachel Hazes. Rachel heeft een hele tijd geprobeerd om dit contact weer op te zetten, maar voor Hazes is dit niet meer nodig, want hij heeft een nieuwe moeder gevonden. Dit is niemand minder dan zijn vriendin Monique Westenberg. In hun relatie zijn ze natuurlijk altijd al een beetje moeder en zoon geweest, maar sinds André Hazes op zichzelf woont, is het wel heel erg geworden. 

André Hazes is een klein kind

Naast dat André Hazes jarenlang aan de drugs en alcohol zat, heeft hij ook een hele tijd gewoon niet op willen groeien. Dit is tot nu toe ook wel goed te zien geweest, want hij gedraagt zich nog steeds als een klein kind. Ondanks dat hij zelf al vader is en ook verantwoordelijkheden heeft, is hij op zoek naar een moederfiguur. 

Deze heeft hij al een hele tijd in Monique gevonden, maar nu zijn ze er beide daadwerkelijk zo trots op dat ze het ook met iedereen en alles willen delen. Monique plaatst op Instagram namelijk hoe ze André Hazes tips moet geven over de was doen. Daarnaast laat ze ook aan hem weten dat ze trots op hem is en dat hij er zelf ook trots op mag zijn. 

André Hazes doet zelf de was

Waar zijn André en Monique dan zo trots op? Ze zijn trots dat André Hazes zijn eigen wasjes wil draaien. Het grote kind André Hazes doet eindelijk zijn was in de wasmachine en de droger. Op haar verhaal laat Monique een gesprek zien met André Hazes die ze hierover heeft. Deze is hieronder te zien. 

André Hazes zegt haar eerst in een berichtje: “Is het raar als ik een soort trots op mezelf ben als ik mijn eigen beddengoed was en in de droger doe?”, waarop Monique reageert, “Na al die jaren mag je daar zeker trots op zijn!!! Alleen kan je de lakens beter ophangen i.p.v. in de droger. Kreukt minder en ruikt lekkerder”. Naast dat ze hem moet vertellen dat hij trots op zichzelf mag zijn voor een simpel klusje, doet hij het ook nog eens niet goed. André Hazes blijft een geval apart. 

Gesprek Monique en Andre
André Hazes heeft een nieuwe moeder gevonden: “Na al die jaren mag je er trots op zijn” 3