André Hazes gebruikt zijn zoontje om te smeken voor luisteraars: “Wordt steeds triester dit”

André Hazes gebruikt zijn zoontje om te smeken voor luisteraars

De comeback van André Hazes is compleet kansloos geworden. Inmiddels is het zo erg dat André Hazes zijn zoontje probeert te gebruiken om te smeken om luisteraars. Op NPO Radio 5 laat André Hazes weten dat zijn volgende nummer over zijn zoontje gaat. Dit is wel een bijzondere keuze, want hij heeft al eerder een nummer over zijn zoontje uitgebracht op een raar moment. Zal het dit keer wel een succesverhaal worden?

Het volgende nummer van André Hazes 

Het volgende nummer van André Hazes gaat over zijn zoontje. Tijdens NPO Sterren NL verklapt André Hazes al wat over zijn volgende nummer. Hij heeft namelijk een nummer klaarstaan over zijn zoontje. Hazes zegt over zijn nieuwe nummer: “Het gaat over mijn zoontje. Het is misschien wel het mooiste nummer dat ik ooit heb gemaakt”. 

Ook verklapt hij al een beetje waar het nummer precies over gaat. “Het gaat over dat ik in de kliniek zit en Monique mij met de neus op de feiten drukt”, zegt de zanger. Waarschijnlijk denkt Hazes door een beetje zielig te gaan doen over zijn zoontje dat hij meer luisteraars kan trekken. Waarschijnlijk is het kansloos, maar hij heeft wel extra luisteraars nodig. Hij zegt dat hij er zelf niet bang voor is, maar de druk begint nu wel op te lopen. Hij heeft nog niet eens een kwart van de kaartjes voor zijn concert verkocht. 

Een eerder nummer over zijn zoontje

Dit gaat niet het eerste nummer zijn dat André Hazes over zijn zoontje uitbrengt. Er is namelijk ook een ander nummer over zijn zoontje te vinden. Deze heeft Hazes in een niet zo handige tijd uitgebracht. Dit deed hij in de tijd dat hij Monique had ingeruild voor Sarah van Soelen. Het nummer was absoluut geen hit en hij heeft spijt van het uitbrengen van het nummer. Yvonne Coldeweijer laat zich hierover horen op haar Instagram verhaal: “Wordt steeds triester dit”.

Zal dit nummer nu eindelijk voor het succes zorgen waar Hazes naar op zoek is? Tot nu toe is geen enkel nummer een hit geworden en moet Hazes zijn oude muziek ook weer omarmen. Het lijkt er nu vooral op dat het een kansloze poging wordt om zijn zoontje te gebruiken voor meer luisteraars.