André Hazes gaat voor het eerst in een huis wonen zonder Monique: “Ik heb er zin in”

André Hazes gaat voor het eerst in een huis wonen zonder Monique

André Hazes gaat voor het eerst in een huis wonen zonder Monique. Tijdens Renze op Zondag heeft André Hazes vertelt hoe hij voor het eerst echt op zichzelf gaat wonen. Hij heeft een huisje gevonden waar hij de komende tijd gaat wonen. Hij zegt ook dat hij er al veel zin in heeft. Zal Hazes het volhouden om alles alleen te moeten doen in huis?

Op zichzelf wonen

André Hazes is op zijn twintigste uit huis gegaan. Hij heeft alleen niet zo lang op zichzelf kunnen wonen, want kort hierna heeft hij een relatie met Monique gekregen. André zegt hierover: “Ik was twintig toen ik Monique leerde kennen en twee weken laten gingen we al samenwonen. Ik heb maar twee weken op mezelf kunnen wonen, maar nu gaat het weer gebeuren. Ik heb er heel veel zin in”. 

Hij geeft aan dat hij het zelf dingen kunnen ondernemen één van de leukste dingen vindt aan het op zichzelf wonen. Blijkbaar heeft hij hier veel verstand van, al heeft hij maar twee weken op zichzelf gewoond. Hij gaat het nog wel lastig krijgen door dit te doen. Hazes moet nu voor één van de eerste keren in zijn leven zijn eigen was draaien. Zo zegt Hazes: “Alles staat nog ingepakt, maar ik ga wel beginnen met mijn eigen wasjes”. 

André en Monique

André en Monique zijn natuurlijk al heel lang samen, tenminste soort van samen. Het is voor André wel een grote stap om zonder haar te gaan wonen. Ze zijn nog niet duidelijk geweest of ze plannen hebben om weer samen te gaan wonen. Misschien is dit iets wat we in de toekomst gaan zien. 

Wel heeft André aangegeven dat hij het in de toekomst wel ziet zitten om met Monique te trouwen. Dan wil hij het niet zoals de vorige keer, want dit keer wil hij het allemaal wel gewoon doorzetten. Het is alleen wel de vraag wanneer ze van plan zijn om dit te gaan doen. Het kan ook nog wel even duren voordat ze van plan zijn om met elkaar te gaan trouwen.