André Hazes afgekapt tijdens zijn eerste optreden: “En hij zei… even helemaal niets meer”

André Hazes afgekapt tijdens zijn eerste optreden

André Hazes heeft gisteren zijn eerste optreden in een hele lange tijd gehad. Het eerste optreden ging alleen niet helemaal zoals de bedoeling was. André Hazes werd namelijk compleet afgekapt en heeft zijn laatste nummer Leef hierdoor niet af kunnen maken. Alle fans op het festival waren over de rode, aangezien het ging om het laatste nummer. RealityFBI laat op Instagram weten hoe het er precies aan toe is gegaan. 

André Hazes op de Amsterdamse Zomer

Voor de fans van André Hazes was het moment eindelijk daar: het eerste comeback optreden van André Hazes. Het optreden op de Amsterdamse Zomer, het festival van Bas Smit en Nicolette van Dam, was een groot succes tot er halverwege het laatste nummer een einde aan gebreid werd. André Hazes kon nog net zingen: “En hij zei… even helemaal niets meer”, laat RealityFBI weten op Instagram. Midden in een nummer werd hij compleet afgekapt. Van de organisatie is dit een ongelofelijk onprofessionele actie. 

Dit is niet het enige wat er helemaal mis ging. André Hazes blijkt zijn hele optreden gedaan te moeten hebben met slecht geluid. Zijn comeback gaat al niet helemaal zoals de bedoeling is, maar dit is gewoon ronduit zielig. Er is vanuit de organisatie ook een reden naar buiten gekomen waarom hij afgekapt is: het programma liep uit. Dit is niet tegen Hazes gezegd en hij mocht al stoppen na drie nummers. 

Hazes is voor een deel op de hoogte gesteld over de veranderingen. Zo gaf hij tijdens zijn optreden al aan dat er veel nummers waren die hij moest skippen doordat hij programma uitliep. Het is dan ronduit onprofessioneel als je hem ook nog eens afkapt tijdens zijn laatste nummer. Ook met het vuurwerk bij de show van Hazes ging het niet helemaal goed. Er werd al random vuurwerk afgeschoten voor het laatste nummer. 

Fans compleet over de rooie

De fans van André Hazes zijn hier natuurlijk niet blij mee. Beter gezegd, ze zijn compleet over de rooie. Een goede reden hebben ze niet gegeven over de abrupte einde voor Hazes. Het enige wat ze gezegd hebben, is dat het programma uitliep. Fans zijn er niet blij mee, want André Hazes probeert net een nieuwe start te maken. 

Alle fans van Hazes zijn nu ook compleet over de rooie. Zo is op Instagram te lezen: “Einde was echt zuur! Eindelijk weer Dré te horen en wordt het abrupt afgebroken” en “Dat einde kon echt niet… Midden in het lied stopt alles ermee en er werd geen doei gezegd niks. Het was net alsof de stroom uitviel”. Hoe dan ook, het is een belachelijk einde voor de eerste show die André Hazes in een hele lange tijd gegeven heeft.