Alex Soze zoekt ruzie met rapper Kosso: “25.000 euro aan cameraspullen weg”

Alex Soze zoekt ruzie met rapper Kosso

Alex Soze zoekt ruzie met rapper Kosso. Rapper en bodybuilder Kosso is laatst beroofd van al zijn koffers in Marabella. Iemand heeft een raam van zijn auto ingeslagen om vervolgens al zijn spullen mee te nemen. Het lijkt er een beetje op dat Alex Soze dit alleen maar grappig vindt, want met een comment laat hij een beetje weten dat het een lachertje is. 

Koffers van Kosso gestolen

Kosso is op vakantie naar Marabella gegaan, maar hier ging het niet helemaal goed. Hij laat in een video weten: “We zijn genaaid dames en heren. Alle spullen zijn weg”. De rapper wilde na op het vliegveld aan te komen eerst wat boodschappen doen. “We komen net van het vliegveld en dachten we doen even wat boodschappen voordat we naar het huisje gaan dat we hebben gehuurd.”, vervolgt Kosso, “En al onze koffers zijn gestolen. Alles is weg”. 

Hierbij gaat het niet alleen om de kleding die gestolen is, maar ook zijn cameraspullen. Zo legt Kosso uit dat hij ruim 25.000 euro aan cameraspullen in zijn auto had liggen: “Lenzen, camera’s, twee laptops met alles erop en eraan”. Blijkbaar vindt de plaatselijke politie het ook niet zo’n belangrijke zaak: “De politie boeit het niet. We staan in een volle winkelstraat, maar niemand heeft het gezien. Marabella is f*cked up jongens”. 

Alex Soze zoekt ruzie

Natuurlijk is Kosso flink prikkelbaar na dit te delen. Alex Soze lijkt het een goed idee om hier even een schepje bovenop te doen. Onder de post van Cestmocro laat Alex Soze van zich horen: “Ik sponsor je wel een tientje kerel 😘”. Kosso kan dit niet zo waarderen, want even later reageert hij ook op de Amsterdammer: “Ik koop je hele familie bro”. 

Alex Soze ruzie met Kosso
Alex Soze zoekt ruzie met rapper Kosso: “25.000 euro aan cameraspullen weg” 3