Alex Soze met de dood bedreigt door Ajaxieden: “Als je hier komt dan ben je dood”

Alex Soze met de dood bedreigt door Ajaxieden

Een paar dagen geleden heeft Alex Soze een hele serieuze video geplaatst op YouTube. Hierin praat hij over een situatie waar hij mee te maken heeft gehad. Soze is namelijk met de dood bedreigt door Ajaxieden. Dit laat hij in de video weten. Daarnaast zijn door dezelfde mensen zijn kinderen ook bedreigt. Is het terecht dat Soze bedreigt wordt?

De video’s van Alex Soze

Alex Soze maakt nogal controversiële video’s. De treitervloggen vindt het leuk om katten te mishandelen en scooters kapot te trappen, waar hij natuurlijk haat op kan verwachten. De mensen die hierop haten, zijn echter niet de mensen die hem met de dood bedreigen. Hij ligt er niet wakker van dat iemand boos reageert op zijn video’s. Waar Soze wel wakker van ligt, zijn de doodsbedreigingen die hij ontvangt. 

In de video die hij plaatste, legt hij uit waarom hij deze bedreigingen heeft gekregen en het is waarschijnlijk niet waarom je denkt. Ondanks al zijn acties op straat wordt Soze bedreigt omdat hij een keer wat positiefs heeft gezegd over een andere voetbalclub. Ajaxieden zijn hierdoor compleet over de rooie gegaan en hebben hem met de dood bedreigt. 

De bedreigingen die Soze naar zijn hoofd kreeg

De bedreigingen die Alex Soze heeft moeten ontvangen hierdoor, zijn niet mals. Hij is regelmatig met de dood bedreigd. Zelf zegt hij er weinig op de bedreigingen uit gedaan te hebben, omdat hij gewoon zijn geld probeert te verdienen. De bedreigingen die hij naar zijn broek kreeg, zijn dingen zoals: “Als je hier komt ben je dood”. 

Dit bleef echter niet alleen bij doodsbedreigingen voor Alex, maar ook zijn kinderen zijn hierop gepakt. Zo kreeg hij ook dingen naar zijn hoofd geslingerd als: “Ik n*uk je dochter”. 

Problemen met Koningsdag

Tijdens Koningsdag heeft Alex Soze in de plaats waar hij is opgegroeid ook problemen gehad. Hij was hier een meet-and-greet aan het geven, wat allemaal leuk en aardig ging tot hij met zijn zoon in de kroeg zat. Er kwamen wat Ajax-hooligans de kroeg in wat flink wat gezeik heeft veroorzaakt. 

Soze heeft zijn zoon uiteindelijk op laten halen door zijn ex-vrouw die vanuit Groningen naar Purmerend is gereden. Hierna wilde hij het wel even uitvechten met de hooligans die het hadden over een ‘020 verbod’. Eén van de hooligans zei vervolgens dat Soze vijfduizend euro op moest hoesten om veilig te kunnen vertrekken. Vervolgens zegt Alex dat hij hem op zijn smoel heeft geslagen en uiteindelijk met de taxi naar huis is gegaan. Is het terecht dat hij dit soort reacties krijgt? 

Het hele verhaal kun je hieronder zien.