Alex Soze maakt zijn ex woest: “Wat heb je met mijn zoon gedaan?!”

Alex Soze maakt zijn ex woest

Alex Soze maakt zijn ex woest. Soze is er best goed in om mensen boos te maken, maar dit doet hij ook bij zijn ex. Het is natuurlijk alom bekend dat Soze niet de beste vader is, maar hij gaat zelfs hier veel te ver in. Hij laat niet zien hoe hij zijn zoon precies toe heeft getakeld, maar hij laat wel zien hoe zijn ex hierop reageert. 

Iedereen wordt boos van Alex Soze

Er zijn misschien een paar mensen die hem grappig vinden, maar over het algemeen wordt iedereen wel boos van Alex Soze. Helemaal na het incident waarin hij een kat in het zwembad gooit, is hij er niet veel populairder op geworden. Hij vindt zichzelf misschien heel grappig, maar veel van ons delen deze humor niet met hem. 

Alex Soze is al eerder voor de rechter verschenen en heeft ook een tijdje vast gezeten, want hij heeft een agent de eerste hulp in geslagen. Nu hij weer vrij is, terroriseert hij de politie niet meer, maar pakt hij zijn eigen gezin als slachtoffer. 

Alex Soze takelt zijn zoon Mads toe

Hij heeft het al vaker gemunt op zijn zoon Mads, want hij heeft hem ook al eerder van de duikplank gegooid. Nadat zijn zoon niet van de duikplank durfde, forceerde Soze hem het water in. Dit keer is het er iets anders aan toegegaan, maar hij heeft zijn zoon wel weer flink toe weten te takelen. 

Alex Soze heeft het hoofd van zijn zoon compleet kaal geschoren. Zijn ex was hier helemaal niet blij mee. Op Instagram laat Soze zien hoe hij rustig op de bank zit met zijn zoon en zijn ex de deur binnen komt. Deze is direct woest als ze haar zoon ziet: “Wat heb je met mijn zoon gedaan?! Doe effe normaal!”. Het enige wat Soze doet, is hysterisch lachen en hierna zegt hij: “Luister, hij wou het zelf”. Kijk hieronder zelf maar!