Alex Soze haalt keihard uit naar rapper Kosso: “Kosso gaat dik deze dagen”

Alex Soze haalt keihard uit naar rapper Kosso

Alex Soze maakt er bijna een beroep van om zoveel mogelijk mensen te beledigen. De laatste tijd is hij vooral bezig met het beledigen van rapper en bodybuilder Kosso. Deze keer doet hij dit ook weer keihard door Kosso uit te maken voor een jongen met downsyndroom. Zal het gevecht er nu dan eindelijk aankomen? Als ik Kosso was, zal ik dit niet zo over mij heen laten komen, al helemaal niet van iemand als Alex Soze. 

Ruzie tussen Alex Soze en rapper Kosso

De ruzie tussen Alex Soze en rapper Kosso is ontstaan door Alex Soze die het nodig vond om Kosso belachelijk te maken. Hij maakte Kosso belachelijk omdat er 25.000 euro aan camera apparatuur gestolen is. Kosso was hier niet zo blij mee, dus heeft hij een video op Instagram gezet waarin hij de situatie uit heeft gelegd. Alex Soze vond het nodig om hierop te reageren. 

Onder de post reageert Soze met een nogal cynische opmerking. “Ik sponsor je wel een tientje kerel”, plaatst Soze. Kosso heeft hier ook direct vrij aggressief op gereageerd: “Ik koop je hele familie bro”. Sindsdien hebben die twee al aan de stok met elkaar. De kans is groot dat ze een keer de ring in duiken om het op te lossen. 

Alex Soze doet er een schepje bovenop

Alex Soze is er erg goed in om ergens nog een schepje bovenop te doen. Dit keer doet hij dit ook weer door een foto op zijn verhaal te plaatsen. Op de foto is te zien hoe een jongen met downsyndroom als bodybuilder op het podium staat. Onder de tekst kun je de foto zien. Om het nog een beetje erger te maken, zet Alex Soze hieronder: “Kosso gaat dik deze dagen”.

Soze haalt uit naar Kosso
Alex Soze haalt keihard uit naar rapper Kosso: “Kosso gaat dik deze dagen” 3