Alex Soze deelt zijn mening over Miss Nederland: “Waar gaat dit naartoe?”

Alex Soze deelt zijn mening over Miss Nederland

Alex Soze staat er natuurlijk bekend om dat hij geen blad voor zijn mond neemt. Hij kan het niet laten om wat over Miss Nederland te zeggen. Dit keer is Miss Nederland een transgender geworden; Rikkie Kolle. Er is flink wat ophef te vinden over de keuze voor deze Miss Nederland. Ook Alex Soze is het hier niet mee eens. Daarom laat hij van zich horen: “Waar gaat dit naartoe?”

“Miss Nederland is gewonnen door een man”

Alex Soze heeft een uitgesproken mening over de nieuwe Miss Nederland. Hij laat namelijk weten: “Miss Nederland is gewonnen door een man. Waar gaat dit naartoe?”. Het gaat wel een beetje ver om een transgender een man te noemen, maar heeft hij hier gelijk in? Het is natuurlijk een beetje hoe je er naar kijkt. 

Soze heeft natuurlijk alleen zijn eigen oppervlakkige mening. Vanuit de woke cultuur zal hij hier waarschijnlijk flink wat commentaar op krijgen, maar vanaf wanneer kun je iemand een vrouw noemen? Nu er gekozen is voor een transgender Miss Nederland, is het te verwachten dat er commentaar komt, maar Soze gaat er wel erg ver in. Kijk de video waarin hij dit verteld hieronder!

Commentaar op Miss Nederland

Vanuit alle kanten is er commentaar op Miss Nederland. Alex Soze brengt met zijn video eigenlijk direct een samenvatting van alle kritiek die Miss Nederland krijgt. Veel mensen zijn het met hem eens dat Miss Nederland niet is gewonnen door een vrouw. Zelf vindt Rikkie Kolle het erg lastig dat ze deze reacties ontvangt. 

Zelf heeft ze ook al gereageerd op alle haat: “Ik ga daar mijn tijd niet aan verdoen. Ik heb veel leukere dingen voor de boeg en andere dingen waar ik me op moet focussen. Het heeft voor mij geen waarde om me zorgen te maken over de toetsenbordridders die op de sociale media over mij willen oordelen”. Natuurlijk kunnen we niet zomaar kritiek op haar leveren, dus het grootste gedeelte van de kritiek is ook op de jury.